Navigation Menu
Stockholm Konserthuset

Stockholm Konserthuset

By on Dec 16, 2019 in Okategoriserade

 

Kungliga Filharmonikerna

Om du vill uppleva klassisk musik är Stockholm Konserthuset att rekommendera med orkestern Kungliga Filharmonikerna. På senare år har Kungliga Filharmonikerna lovordats i svensk och internationell press och sägs vara bland de bästa i världen. Ett väldigt fint betyg för ett sådant litet land som Sverige. Stockholm Konserthuset har lyckats attrahera mycket begåvade och talangfulla anställda och de recensioner som spridits över Kungliga Filharmoniker vittnar om att de handplockat enbart de bästa.

För tvivlaren kan det bli en väckelse

Det anordnas över 100 konserter årligen i Stockholm Konserthuset och de strävar alltid efter att hålla sina konserter perfekta. Orkestern har mångårig erfarenhet av konserter och åratal av ihärdig övning bakom sig. Att uppleva klassisk musik framförd av deras orkester är ett måste både för den som kan musiken men även för en oinvigd tvivlare. För tvivlaren kan mötet med klassisk musik, framförd av en av världens bästa orkestrar, komma som en väckelse.

Båstad kammarmusikfestival 2019

På många håll i Sverige anordnas det konserter med klassisk musik och i sommar anordnas i vanlig ordning Båstad kammarmusikfestival. Veckan efter midsommar kommer artisterna att samlas och festivalen firar i år 27 år. Det brukar bli en trevlig uppslutning med vacker klassisk musik och god mat och i år är inget undantag då festligheterna planeras för fullt.

För information om kommande evenemang

I Sverige anordnas det många konserter med klassisk musik även om uppmärksamheten ibland kan smyga obemärkt förbi vid mindre konserter. Om internet är din vän är det väldigt enkelt att googla aktuella evenemang och konserter, i andra fall kan man vända sig till den hederliga dagstidningen eller till sin kommun för mer information.

Explorable