Navigation Menu
SWEDEN ROCK FESTIVAL

SWEDEN ROCK FESTIVAL

By on Nov 20, 2019 in Musikhändelser i Sverige

SWEDEN ROCK FESTIVAL är Sveriges största rockfestival och anordnas i juni varje sommar sedan 1992. Festivalen hålls utomhus i fyra dagar och bjuder förutom rock på aktiviteter, fester och god mat. Till en början var festivalen en sommarfestival men blev så småningom en renodlad rockfestival som drar tiotusentals besökare varje år. Åldrarna på besökarna är varierande och där ryms såväl yngre som äldre, alla hängivna rocken. Musikfesten rymmer många olika sorters rock och mer eller mindre etablerade band, alltifrån 60-talets rock till Death Metal.

För rockälskande fans

Artisterna har varit många, både mindre och större artister som Alice Cooper, Black Sabbath och Billy Idol. Sweden Rock Festival har blivit känd över hela världen och är ett utmärkt tillfälle för rockälskande fans att mötas och ha fyra dagar i sex, drugs & rock n’roll anda.

Nytt publikrekord även i år?

För varje år som har gått har Sweden Rock Festival slagit publikrekord och inget annat väntas för festivalen som drar i gång den 5 juni och avslutas den 8 juni 2019. Det väntas bli en storartad fest och besökarna lovas underhållning i form av artister som Deff Leppard, Slayer och Disturbed.

Explorable